Трофеј Бара

Дана 25.11.2023. године, у Црној Гори, у Бару, одржан је Трофеј Бара, на којем је учешће узело 6 земаља са преко 1000 такмичара.
Милош Мићић, члан КК Рода, ученик Основне школе „Павле Савић“ , одељење 8-6, освојио је 3. место и бронзану медаљу у апсолутном нивоу дечаци-кадети.
Екипно у кадетско-јуниорском тиму освојио је 2. место и сребрну медаљу.
Браво дечко!

 

Трофеј Србије

Дана 14.10.2023. године, одржан је Трофеј Србије, међународно такмичење које је окупило неколико хиљада такмичара.
Милош Мићић, ученик 8-6 разреда Основне школе „Павле Савић“, члан КК Рода, освојио је 2. место и сребрну медаљу у изузетној кадетској конкуренцији.
Ово је такмичење бодовног карактера, те је Милош овим резултатом на корак до Првенства Балкана. Још једном честитке за овог дечака.

Првенство Београда

Дана 08.10.2023. године, у Обреновцу – Спортски културни центар, одржано је Првенство Београда за кадете и јуниоре.
Милош Мићић најмлађи кадет у конкуренцији, освојио је 1. место и златну медаљу. Ученик Основне школе „Павле Савић“, одељење  8-6 и члан КК „Рода“, још једном је потврдио зашто је у кадетској репрезентацији Републике Србије и овим пласманом је остварио учешће на Првенству Србије, које ће се одржати за две недеље.

Трофеј Бијељине

Дана 13.05.2023. године, на Трофеју Бијељине, Босна и Херцеговина, на којем је учешће узело 800 такмичара, из 9 земаља, Милош Мићић, члан КК Рода, ученик одељења 7 – 6, освојио је 2. место и сребрну медаљу.
Велико браво за овог дечака, који овај део сезоне завршава са стопостотним учинком бодовних турнира, на којима је освајао медаљу за медаљом, односно на свакоме од њих освојио је медаљу у озбиљној конкуренцији кадета, апсолутни ниво.
Браво Милоше!

Куп Србије

Дана 06.05.2023. године, у Беочину, одржан је Куп Србије. Учешће су узели најбољи такмичари из три региона, који су на основу квалификације изборили директан пласман на Куп Србије. Дакле, ово је најбоље што Србија има.
Милош Мићић, члан КК Рода, ученик 7 – 6 одељења, постао је по седми пут првак Купа Србије, освојивши 1. место и златну медаљу, у категорији кадети – апсолутни ниво.
Шта рећи, за овог дечака, изузев браво мајсторе, ово је ветар у леђа ка наредном првенству Србије, ка првенству Балкана, а надамо се и Европе!

 

Куп Београда

Дана 29.04.2023. године, на Купу Београда, у Хали спортова „Ранко Жеравица“, учешће су узели најбољи такмичари региона Београда. Ово такмичење представља квалификацију за Куп Србије, који ће се наредног викенда одржати у Беочину.
Милош Мићић, ученик наше школе, одељење  7-6, члан КК Рода, постао је вице – шампион Купа Београда и тиме заузео 2. место и освојио сребрну медаљу, у категорији кадета, апсолутни ниво и уједно се квалификовао за Куп Србије, који ће се одржати 06.05.2023. године, у Беочину.
Велико браво, за великог борца и овог дечака, који из такмичења у такмичење показује, како се бори за клуб, за школу и за своју земљу!
Браво Милоше!

Златни појас Чачка

На Златном појасу Чачка, учешће је узело преко 2000 такмичара, из 19 земаља на међународном турниру, који је одржан у Чачку, дана 23.04.2023. године.
Милош Мићић освојио је 3. место и бронзану медаљу, најмлађи кадет у изузетно јакој конкуренцији.
Још једном је показао да је у изузетној форми и да заслужује оправдано своје место у репрезентацији Републике Србије.

 

Међународно такмичење Пљевља Опен

На међународном такмичењу Пљевља Опен, који се одржава у Црној Гори, 25.03.2023. године, на којем је учешће узело преко 700 такмичара, из 6 земаља,
Милош Мићић, ученик 7-6 разреда, члан КК „Рода“, испред Београдског карате Савеза и Карате Федерације Србије, за нашу земљу узео је златну медаљу – кадети, апсолутни ниво, дечаци 14 година и сребро у апсолутном нивоу, дечаци 13 година.
Милош је показао добру форму и изузетно залагање на почетку овог дела карате сезоне.
Браво дечко, што си за Србију освојио 2 одличја и тиме допринео добром пласману Карате Федерације Србије и Броградског карате Савеза.

 

Семинар  Који Аримото

Милош Мићић, члан КК „Рода“ и ученик 7 – 6 разреда наше школе, присуствовао је карате семинару који је држао Који Аримото, првак света екипно и индивидуално за 2021. годину, као и првак Јапана и Азије.
Милош је селектован од стране селектора Карате Федерације Србије, међу 30 најбољих такмичара државе Србије, као најмлађи кадет. Да би се схватио значај свега овога, само два кадета су позвана из целе земље, један од њих је Милош Мићић.

 

Свака част Милоше!

 

Nippon Top Ten

Милош Мићић, ученик 7-6 одељења Основне школе „Павле Савић“, члан КК Рода, на последњем купу такмичарске сезоне 2021/2022. године, где је учешће узело преко 700 такмичара, из 6 земаља, освојио је прво место и златну медаљу, у категорији наде 2009. годиште, апсолутни ниво.
Годину је завршио како доликује малом, а великом шампиону.
Од јануара месеца 2023. године, Милош и званично прелази у старију узрасну категорију кадета.
Браво, за све што си урадио у својој такмичарској каријери до сада. Твоји тренери се поносе тобом.

Дариа Мићић

Куп Србије

Дана 26.11.2022. године, у Чачку, одржан је Куп Србије за полетарце, пионире и наде.
Милош Мићић, ученик 7-6 одељења Ваше школе, члан КК „Рода“ у категорији нада – дечаци 2009. годиште, апсолутни ниво, освојио је 2. место и сребрну медаљу и тиме постао вицешампион Купа Србије. Тиме званично и завршава бодовне турнире у категорији нада и од јануара месеца 2023. године, званично постаје кадет.
Браво дечко, никада ме ниси разочарао, радио си са жаром, жељом и твој рад је био награђен медаљом!
Шта више од тебе ја, или било ко други може да очекује – У овом делу сезоне постао си вицешампион Србије у категорији нада, вицешампион Србије у категорији кадета, међу дечацима који су 2-3 године старији од тебе, првак Балкана у категорији нада по трећи пут си био најбољи на целом Балкану, поносна сам до неба, надам се да ћу ја тебе наредне године чекати испред Супштине града, по повратку са Првенства Европе и да ћу те славити сине као једног од освајача европског одличја! Желим то свим срцем!

Дариа Мићић

 

Куп Београда

На Купу Београда, који је одржан 12.11.2022. године у Хали спортова „Ранко Жеравица“, Милош Мићић ученик 7-6 одељења Основне школе „Павле Савић“, члан КК „Рода“ у категорији наде 2006. годиште – апсолутни ниво освојио је 3. место и бронзану медаљу. Није оно што смо желели, али медаља није изостала ни овога пута. Браво дечко! Идемо даље, још јаче, још боље….. Сваки рад се исплати.

Дариа Мићић

Првенство Србије за кадете и јуниоре

Дана 15.10.2022. године, одржано је Првенство Србије за кадете и јуниоре, у Пријељини.
Милош Мићић, ученик 7-6 Основне школе „Павле Савић“, члан КК „Рода“, постао је вице-шампион Србије и освојио 2. место и сребрну медаљу, у апсолутном нивоу кадета, иако најмлађи у тој узрасној категорији, међу дечацима који су 2 и 3 године старији од Милоша.
Браво дечко, још један у низу твојих спортских резултата.


Првенство Балкана

У периоду од 03.06.2022. до 05.06.2022. године, у Хали спортова „Ранко Жеравица“ одржава се Првенство Балкана за децу, сениоре и ветеране.
Преко 1200 такмичара окупило је ово престижно такмичење.
Милош Мићић, ученик 6-6 разреда, по трећи пут постао је првак Балкана и доказао је да је на врху Балкана поново. У пет мечева редом је побеђивао такмичаре из: Босне и Херцеговине, Словеније, Црне Горе, Србије и у финалном мечу са резултато 5:0 победио је још једног такмичара из Србије.
Поносни смо сви до неба, репрезентација Србије, Карате Федерација Србије, Милошев матични клуб „Рода“, као и Карате Федерација Балкана.
Овај дечак је првак Балкана: 2017, 2018 и поново 2022. године.
Само је небо граница за нашег Милоша!

Куп Бијељине

На отвореном Купу Бијељине, Босна и Херцеговина, који је одржан 22.05.2022. године, Милош Мићић, ученик 6-6 разреда, освојио је вицешампионску титулу – 2. место и сребрну медаљу. На контролном турниру, пред Првенство Балкана, још једном је показао завидну форму. Браво Милоше!

Мајсторско и предмајсторско звање

Милош Мићић, ученик 6-6 одељења Основне школе „Павле Савић “ и Немања Мићић бивши ученик школе, дана 17.04.2022. пред уваженом комисијом Београдског карате савеза, у Студентском граду, у Тошином бунару бр. 147, положили су:
– Немања Мићић – црни појас 1. дан и тиме постао мајстор каратеа;
– Милош Мићић – 1. kyu, браон појас и тиме стекао предмајсторско звање са само 12 година. Најквалитетнији браон појас, који је посебне похвале добио од стране комисије.
Браво дечаци, част је бити ваш родитељ!

Дариа Мићић

 

Златни појас Чачка

На међународном турниру „Златни појас Чачка“, који је одржан 02.04.2022. године, учешће је узело преко 1800 такмичара, из 14 земаља.
Милош Мићић, ученик 6-6 разреда и овога пута је освојио медаљу, заузевши 2. место и освојивши сребрну медаљу. Такмичар је КК „Ваздухопловца “ и рачунајући и овај бодовни турнир, Милош је и званично остварио квалификацију за првенство Балкана, које ће се одржати у временском периоду од 02.06.2022. године, закључно са 05.06.2022. године у Босни и Херцеговини.
Милош ће поносно представљати Србију и бранити боје наше земље.
Браво!

Школско првенство Србије

Милош Мићић, ученик 6-6 разреда Основне школе „Павле Савић“, на школском првенству Србије освојио је 1. место и златну медаљу. За овог дечака небо је граница. Поносно је бранио боје свога клуба и са великим успехом представио своју школу.

Браво Милоше!

Првенство Србије

Дана, 19.03.2022. године, у Смедереву одржано је Првенство Србије у каратеу. Милош Мићић, ученик 6-6 разреда Основне школе „Павле Савић“, постао је вицешампион државе Србије и освојио 2. место и сребрну медаљу.
По ко зна који пут, овај дечак је својом храброшћу и великим срцем заслужено стао на постоље, бранећи боје свога клуба уз интонирање наше химне.

Браво Милоше!

Првенство Београда

 

Дана 12.03.2022. године, у сали Ранко Жеравица, у Београду, одржано је првенство Београда.
Милош Мићић, ученик 6-6 разреда, постао је вицешампион Београда и освојио је 2. место и сребрну медаљу. Тиме се уједно квалификовао на првенство државе Србије, које ће бити одржано наредног викенда, 19.03.2022. године, у Смедереву.
Браво Милоше, показао си и овога пута да си велики каратиста и још већи спортиста, иако си изгубио у финалу, честитао си противнику, уз наклон.

Школско првенство Београда

Дана, 27.02.2022. године, Милош Мићић, ученик 6-6 разреда, такмичар КК „Ваздухопловац“, на школском првенству Београда, освојио је 1. место и златну медаљу за Основну школу „Павле Савић“ и уједно остварио квалификацију за државно школско првенство, 26.03.2022. године.
Након пет добијених кругова и овога пута, Милош је показао како се срцем бори за школу, клуб и за сопствене циљеве. Мало је рећи браво за овакав резултат, након две тешке повреде, увек се враћа још јачи, са великом жељом да другима покаже где му је место у српском каратеу. Браво Милоше!

Првенство Балкана

Милош Мићић, члан КК „Ваздухопловац“, ученик 6-4 одељења, Основне школе „Павле Савић“, представљао је своју земљу на Првенству Балкана, које је одржано у Поречу, у Хрватској, у временском периоду од 15.10-17.10.2021. године. Милош се пласирао међу најбољих 8 такмичара првенства. У првом кругу је победио словеначког репрезентативца, резултатом 5:0. У другом колу дискутабилном одлуком судија, бива заустављен од репрезентативца Хрватске и тиме није успео да се пласира у полуфинале Првенства Балкана.

Запажена два наступа овог дечака, који је двоструки првак Балкана са само 11 година. И овог пута за Србију је оставио срце на татамију. Браво Милоше, биће још балканских медаља за тебе у будућности, сигурна сам!

!

Дариа Мићић

Куп Србије  – Младеновац

02.09.2021. године, у Спортском центру Младеновац, одржан је Куп Србије за полетарце, пионире и наде.
Милош Мићић, члан КК „Ваздухопловац“, ученик 6-4 одељења Основне школе „Павле Савић“, шесту годину за редом осваја најсјајније одличје – златну медаљу и прво место и тиме још једном доказује где му је место у карате свету. После две озбиљне повреде, промене клуба, враћа се у пуном сјају.

Браво Милоше!

Куп Београда

У недељу, 26.09.2021. године, у Спортском центру Бањица, одржан је Куп Београда за полетарце, пионире и наде.
Милош Мићић, ученик 6-4 разреда Основне школе „Павле Савић“, освојио је бронзану медаљу и тиме заузео треће место и уједно остварио директан пласман на Куп Србије, који ће бити одржан у суботу, 02.10.2021. године, у Спортском центру Младеновац.

Београдско школско такмичење

Милош Мићић, ученик 5-4 разреда Основне школе „Павле Савић „, освојио је 2. место на Београдском школском такмичењу, које се одржало 13.03.2021. године, у Хали спортова Ранко Жеравица.
Још једном је показао колико је супериоран и где му је место на карате небу.

Дариа Мићић


Трофеј Београда

Милош Мићић, ученик 5-4 разреда, Основне школе „Павле Савић „, освојио је 2. место и сребрну медаљу, на престижном турниру, који је окупио преко 500 такмичара, у категорији дечаци 2009. годиште, апсолутни ниво.
Након тешке повреде и прелома кључне кости, Милош се вратио на татами, након 2 месеца одсуства и освојио 2 место. Браво за Милоша, јер његово сребро, сија више од злата!

 


Првенство Србије

Милош Мићић, ученик 4 – 4 разреда, 20.06.2020.године, на Првенству Србије, које је одржано у Чачку, по четврти пут је постао првак државе Србије, у категорији дечаци, 2009. годиште, пионири – апсолутни ниво.
Његов сјај на карате небу не јењава, његова скромност одушевљава, као и жеља за победом.
Браво Милоше!


Првенство Београда

Дана 29.02.2020. године, у спортској дворани Младеновац, одржано је првенство Београда.
Милош Мићић, 2009. годиште, дечаци -кате апсолутни ниво, ученик 4 – 4 одељења, Основне школе „Павле Савић „, пету годину за редом понео је титулу првака Београда.
Браво Милоше!


Куп Србије

09.11.2019. године одржан је Куп Србије, у Смедереву на коме су учествовали најбољи такмичари из наше земље.
Милош Мићић, ученик 4-6 разреда, освојио је 1. место и златну медаљу, у апсолутном нивоу, пионири 2009. годиште. Пету годину за редом, вредно дивљења.
Немања Мићић, ученик 7-6 разреда, у категорији нада освојио је 3. место и бронзану медаљу.

 

 


Међународни Куп, Ноћ шампиона у Младеновцу 

26.10.2019. године

На међународном турниру, који је одржан у Младеновцу, учешће су узеле 4 земље: Црна Гора, Босна и Херцеговина, Бугарска и Србија. Карате клуб Рода, за који раде Милош и Немања Мићић, заузео је у укупном пласману, према броју освојених медаља 1. место.

  • Милош Мићић, ученик 4-6 разреда ОШ „Павле Савић“, 1. место и златна медаља, дечаци 2009. годиште, пионири.
  • Немања Мићић, ученик 7-6, 2. место и сребрна медаља, дечаци 2006. годиште, наде.

Браво децо!


Куп Београда

На Купу Београда, који је одржан дана, 20.10.2019. године у Хали Спортова, на Новом Београду, Милош Мичић, ученик 4-6 разреда, дечаци 2009. годиште, пионири, пети пут за редом постао је првак Купа Београда.
Немања Мићић, ученик 7-6 разреда је такође првак Купа Београда, у категорији дечаци 2006. годиште, наде.
Поносна сам на моје момке, јер су по ко зна који пут доказали где им је место у карате свету!

Дариа Мићић


Додела републичких награда

16.10.2019. године, у Шестој београдској гимназији, на одржаној свечаности у част великих и малих шампиона из различитих области рада, међу њима је и мој мали син, а велики шампион, Милош Мићић, ученик IV 6 разреда, примио награду за изузетне резултате у спорту.

Дариа Мићић


Олимпијски дани

Овом манифестацијом су обухваћени сви спортови који ће бити презентовани на Олимпијским играма у Токију 2020. године.
Немања Мићић, ученик 7-6 разреда ОШ „Павле Савић“ и Милош Мићић, ученик 4-6 разреда, презентовали су карате технике на Олимпијском дану, одржаном на Ади Циганлији, септембра месеца 2019. године.


По завршетку и овог Првенства Балкана, које је одржано у Бања Луци, у периоду од 30.05-02.06.2019. године, Немања и Милош Мићић су имали запажене наступе.
Немања Мићић, ученик 6-6 разреда, освојио је 3. место на Балкану са репрезентативним тимом, дечаци 12-13 година, наде, у саставу: Барац, Мићић, Николић и тиме још једном потврдили прошлогодишњу бронзану медаљу, коју су освојили на Првенству Балкана, прошле године, у Београду. Неспоран квалитет ових дечака, не само на државном нивоу, већ међу 1039 најбољих каратиста Балкана и међу 12 пријављених земаља. Србија има на кога да буде поносна.
Милош Мићић, двоструки првак Балкана (2018. године и 2017. године), ученик 3-6 разреда, заустављен је спорном одлуком судија у трећем кругу, односно четврт-финалу Првенства Балкана, након победе од 4:1 над прваком Црне Горе и победом од 5:0 над прваком Македоније, у трећем кругу, у мечу са Босанским такмичарем губи резултатом 3:2 и на тај начин заузима 7 место ове године, на Балкану. Ови сјајни дечаци су на татамију оставили срце, борећи се за резултат и пласман њихове земље Србије за што бољи поредак, у укупном пласману. Ја сам неизмерно поносна, јер знам да могу, желе и заслужују.

Дариа Мићић


Дана 19.05.2019. године, у Хали „Ранко Жеравица“, на Новом Београду, одржан је последњи куп, пре Првенства Балкана, на којем је учешће узело преко 800 такмичара, из следећих земаља: Црне Горе, Босне и Херцеговине, Србије, Хрватске, са преко 800 наступа.
Немања Мићић, ученик 6-6 разреда, освојио је 1. место и златну медаљу екипно, са ката тимом у категорији нада, дечаци 2006. годиште и 3. место и бронзану медаљу индивидуално, у категорији дечака 2006. годиште, апсолутни ниво.
Милош Мићић, ученик 3-6 разреда, освојиo је 1. место и златну медаљу, у категорији пионира, дечаци 2009. годиште, апсолутни ниво.
Ово је била последња провера пред Првенство Балкана, које се одржава у Босни и Херцеговини. Милош Мићић ће бранити боје наше земље 31.05.2019. године, у категорији пионира, кате индивидуално, а Немања Мићић, излази на татами и брани боје Србије 02.06.2019. године у катама екипно, ката-тим у саставу: Барац, Николић, Мићић. Пожелимо им спортску срећу и повољан жреб.


Дана 12.05.2019. године, одржан је Трофеј Србије – Дунав Куп, у Новом саду. На истом су учешће узеле следеће земље: Бугарска, Румунија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Србија, Словенија, са преко хиљаду такмичара.
Немања Мићић, ученик 6-6 разреда, освојио је са репрезентативним тимом, у категорији нада, дечаци 2006. годиште 2. место и сребрну медаљу, док у индивидуалној категорији, наде – апсолутни ниво, дечаци 2006. годиште, Немања је освојио 3. место и бронзану медаљу.
Милош Мићић, ученик 3-6 разреда, у конкуренцији пионира, апсолутни ниво, дечаци 2009. годиште, освојио је престижно 1. место и златну медаљу, четврту годину за редом.
Ово је био последњи бодовни турнир, до одласка на Првенство Балкана. Дечаци су задовољили бодовно и резултатски и још једном потврдили место у репрезентацији Карате федерацији Србије, на Балканском првенству које ће бити одржано у периоду од 31.05-02.06.2019. године, у Бања Луци, Босна и Херцеговина.


Дана 04.05.2019. године, одржан је међународни Трофеј Рашке. Учешће је узело 50 клубова, из четири земље: Босне и Херцеговине, Хрватске, Црне горе и Србије.
Немања Мићић, ученик 6-6 разреда, у категорији нада, дечаци 2006. годиште – апсолутни ниво, освојио је 1. место и златну медаљу. Милош Мићић, ученик 3-6 разреда, у категорији пионира, дечаци 2009. годиште – апсолутни ниво, освојио је 1. место и златну медаљу. Као последње провере, пред Првенство Балкана, које се одржава крајем маја месеца у Босни и Херцеговини, где ће ова два дечака наступити у саставу националне селекције Републике Србије, још једном потврђују високу форму.


Златни појас Чачка

У суботу, дана 20.04.2019. године, одржан је међународни куп, Златни појас Чачка. У категорији од преко 1000 такмичара, Милош Мићић, ученик 3 – 6 разреда, у категорији дечака, 2009. годиште, апсолутни ниво, четврту годину за редом, освојио је прво место и златну медаљу и тиме само потврдио учешће на Првенству Балкана, у Босни и Херцеговини 2019. године, крајем маја месеца.
Немања Мићић, ученик 6 – 6 разреда, са ката тимом, у категорији нада, дечаци 2006. годиште, освојио је друго место и сребрну медаљу и тиме такође утврдио своје учешће на Првенству Балкана, са репрезентативним тимом, у саставу: Барац, Николић, Мићић.


Првенставо државе

На Првенству државе, које је одржано, дана 23.03.2019. године, Милош Мићић, ученик 3 – 6 разреда, ОШ „Павле Савић“, постао је вицешампион државе Србије и освојио 2. место и сребрну медаљу, у категорији дечаци 2009. годиште, апсолутни ниво. Четврту годину за редом, Милош Мићић представља врх каратеа државе Србије, као и Балкана. Овим, као и свим предходним резултатима, Милош је остварио квалификације за Првенство Балкана, које ће се одржати у Босни и Херцеговини, крајем маја месеца 2019. године. Његов брат Немања Мићић након освојеног 1. места на Првенству Београда, на Првенству државе изгубио је у борби за 3. место, али ће на основу свих предходно постигнути резултата нашу земљу представљати у ката тиму – репрезентативном тиму Републике Србије.


Државно школско првенство Србије и првенство Београда

Милош Мићић, ученик 3-6 разреда је за школу „Павле Савић“, у категорији дечака 3. и 4. разред, освојио 2. место и сребрну медаљу. Државно школско првенство Србије, одржано је у Панчеву, 09.03.2019. године, на којем је учествовао 244 школе из целе Србије и 350 такмичара.
На Првенству Београда, браћа Немања и Милош Мићић ученици 3-6 и 6-6, постали су поново, баш као и прошле године прваци Београда, које је одржано у Хали спортова “ Ранко Жеравица“, на Новом Београду. Учешће је узело преко 600 такмичара. Немања Мићић у категорији дечаци 2006. годиште, апсолутни ниво, освојио је 1. место и златну медаљу, Милош Мићић, у категорији дечаци 2009. годиште, апсолутни ниво, освојио је 1. место и златну медаљу.


На међународном Купу Душан Ракић Брајан – одржаном на Звездари, дана 02.03.2019.године, су ученици, чланови Карате клуба „Рода“, из Београда, Немања Мићић, одељење 6-6 освојили, 2. место и сребрну медаљу и Милош Мићић, одељење 3-6,  1. место и златну медаљу. Немања Мићић, у категорији дечаци-мушке наде 2006. годиште, апслолутни ниво, а Милош Мићић, у категорији пионира 2009. годиште, апсолутни ниво.

Куп Новог Сада – Будисава, одржан је  25.11.2018.године. Ученици  Немања Мићић, одељење 6-6 и Милош Мићић, одељење 3-6, освојили су 1. место и златне медаље. Немања Мићић, у категорији дечаци – мушке наде 2006. годиште, апслолутни ниво, а Милош Мићић, у категорији полетараца 2009. годиште, апсолутни ниво.

Немања Мићић је дана 10.11.2018. године, на међународном турниру у Осијеку, на коме је учешће узела и Карате федерација Србије, за Србију освојио 3. место и бронзану медаљу.


На школском првенству Београда, одржаном 30.09.2018. године,  Милош Мићић, ученик 3-6 разреда освојио је 1. место и златну медаљу у апслолутном нивоу, дечаци 3. и 4. разреда и тиме се квалификовао на школско првенство државе Србије, на коме ће се такмичити за школу „Павле Савић“.

Немања Мићић 6-6 је на такмичењу Куп Београда, одржаном 14.10.2018. године у Спортском центру Бањица у Београду,  освојио 2. место и  сребрну медаљу у апсолутном нивоу, дечаци 2006. годиште, а Милош Мићић 3-6,  је освојио 1. место и златну медаљу у категорији дечаци 2009. годиште, апсолутни ниво.

На такмичењу Куп државе Србије, који је одржан 27.10.2018. године, у хали „Ранко Жеравица“, на Новом Београду, Немања Мићић 6-6 је освојио 3. место и  бронзану медаљу у апсолутном нивоу, дечаци 2006. годиште, у Србији, а Милош Мићић 3-6 је освојио 1. место и златну медаљу у категорији дечаци 2009. годиште, апсолутни ниво, и тиме заузео 1. место четврту годину за редом у држави Србији.

Честитамо!

 

Објављено – март 2018.

БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО У КАТАМА

  • Милош Мићић 2-6, 1. место појединачно
  • Немања Мићић 5-6, 3. место са кате тимом

ШКОЛСКО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У КАТAMA

  • Милош Мићић 2-6, 1. место
  • Немања Мићић 5-6, 3. место