Куп Србије  – Младеновац

02.09.2021. године, у Спортском центру Младеновац, одржан је Куп Србије за полетарце, пионире и наде.
Милош Мићић, члан КК „Ваздухопловац“, ученик 6-4 одељења Основне школе „Павле Савић“, шесту годину за редом осваја најсјајније одличје – златну медаљу и прво место и тиме још једном доказује где му је место у карате свету. После две озбиљне повреде, промене клуба, враћа се у пуном сјају.

Браво Милоше!

Куп Београда

У недељу, 26.09.2021. године, у Спортском центру Бањица, одржан је Куп Београда за полетарце, пионире и наде.
Милош Мићић, ученик 6-4 разреда Основне школе „Павле Савић“, освојио је бронзану медаљу и тиме заузео треће место и уједно остварио директан пласман на Куп Србије, који ће бити одржан у суботу, 02.10.2021. године, у Спортском центру Младеновац.

Београдско школско такмичење

Милош Мићић, ученик 5-4 разреда Основне школе „Павле Савић „, освојио је 2. место на Београдском школском такмичењу, које се одржало 13.03.2021. године, у Хали спортова Ранко Жеравица.
Још једном је показао колико је супериоран и где му је место на карате небу.

Дариа Мићић


Трофеј Београда

Милош Мићић, ученик 5-4 разреда, Основне школе „Павле Савић „, освојио је 2. место и сребрну медаљу, на престижном турниру, који је окупио преко 500 такмичара, у категорији дечаци 2009. годиште, апсолутни ниво.
Након тешке повреде и прелома кључне кости, Милош се вратио на татами, након 2 месеца одсуства и освојио 2 место. Браво за Милоша, јер његово сребро, сија више од злата!

 


Првенство Србије

Милош Мићић, ученик 4 – 4 разреда, 20.06.2020.године, на Првенству Србије, које је одржано у Чачку, по четврти пут је постао првак државе Србије, у категорији дечаци, 2009. годиште, пионири – апсолутни ниво.
Његов сјај на карате небу не јењава, његова скромност одушевљава, као и жеља за победом.
Браво Милоше!


Првенство Београда

Дана 29.02.2020. године, у спортској дворани Младеновац, одржано је првенство Београда.
Милош Мићић, 2009. годиште, дечаци -кате апсолутни ниво, ученик 4 – 4 одељења, Основне школе „Павле Савић „, пету годину за редом понео је титулу првака Београда.
Браво Милоше!


Куп Србије

09.11.2019. године одржан је Куп Србије, у Смедереву на коме су учествовали најбољи такмичари из наше земље.
Милош Мићић, ученик 4-6 разреда, освојио је 1. место и златну медаљу, у апсолутном нивоу, пионири 2009. годиште. Пету годину за редом, вредно дивљења.
Немања Мићић, ученик 7-6 разреда, у категорији нада освојио је 3. место и бронзану медаљу.

 

 


Међународни Куп, Ноћ шампиона у Младеновцу 

26.10.2019. године

На међународном турниру, који је одржан у Младеновцу, учешће су узеле 4 земље: Црна Гора, Босна и Херцеговина, Бугарска и Србија. Карате клуб Рода, за који раде Милош и Немања Мићић, заузео је у укупном пласману, према броју освојених медаља 1. место.

  • Милош Мићић, ученик 4-6 разреда ОШ „Павле Савић“, 1. место и златна медаља, дечаци 2009. годиште, пионири.
  • Немања Мићић, ученик 7-6, 2. место и сребрна медаља, дечаци 2006. годиште, наде.

Браво децо!


Куп Београда

На Купу Београда, који је одржан дана, 20.10.2019. године у Хали Спортова, на Новом Београду, Милош Мичић, ученик 4-6 разреда, дечаци 2009. годиште, пионири, пети пут за редом постао је првак Купа Београда.
Немања Мићић, ученик 7-6 разреда је такође првак Купа Београда, у категорији дечаци 2006. годиште, наде.
Поносна сам на моје момке, јер су по ко зна који пут доказали где им је место у карате свету!

Дариа Мићић


Додела републичких награда

16.10.2019. године, у Шестој београдској гимназији, на одржаној свечаности у част великих и малих шампиона из различитих области рада, међу њима је и мој мали син, а велики шампион, Милош Мићић, ученик IV 6 разреда, примио награду за изузетне резултате у спорту.

Дариа Мићић


Олимпијски дани

Овом манифестацијом су обухваћени сви спортови који ће бити презентовани на Олимпијским играма у Токију 2020. године.
Немања Мићић, ученик 7-6 разреда ОШ „Павле Савић“ и Милош Мићић, ученик 4-6 разреда, презентовали су карате технике на Олимпијском дану, одржаном на Ади Циганлији, септембра месеца 2019. године.


По завршетку и овог Првенства Балкана, које је одржано у Бања Луци, у периоду од 30.05-02.06.2019. године, Немања и Милош Мићић су имали запажене наступе.
Немања Мићић, ученик 6-6 разреда, освојио је 3. место на Балкану са репрезентативним тимом, дечаци 12-13 година, наде, у саставу: Барац, Мићић, Николић и тиме још једном потврдили прошлогодишњу бронзану медаљу, коју су освојили на Првенству Балкана, прошле године, у Београду. Неспоран квалитет ових дечака, не само на државном нивоу, већ међу 1039 најбољих каратиста Балкана и међу 12 пријављених земаља. Србија има на кога да буде поносна.
Милош Мићић, двоструки првак Балкана (2018. године и 2017. године), ученик 3-6 разреда, заустављен је спорном одлуком судија у трећем кругу, односно четврт-финалу Првенства Балкана, након победе од 4:1 над прваком Црне Горе и победом од 5:0 над прваком Македоније, у трећем кругу, у мечу са Босанским такмичарем губи резултатом 3:2 и на тај начин заузима 7 место ове године, на Балкану. Ови сјајни дечаци су на татамију оставили срце, борећи се за резултат и пласман њихове земље Србије за што бољи поредак, у укупном пласману. Ја сам неизмерно поносна, јер знам да могу, желе и заслужују.

Дариа Мићић


Дана 19.05.2019. године, у Хали „Ранко Жеравица“, на Новом Београду, одржан је последњи куп, пре Првенства Балкана, на којем је учешће узело преко 800 такмичара, из следећих земаља: Црне Горе, Босне и Херцеговине, Србије, Хрватске, са преко 800 наступа.
Немања Мићић, ученик 6-6 разреда, освојио је 1. место и златну медаљу екипно, са ката тимом у категорији нада, дечаци 2006. годиште и 3. место и бронзану медаљу индивидуално, у категорији дечака 2006. годиште, апсолутни ниво.
Милош Мићић, ученик 3-6 разреда, освојиo је 1. место и златну медаљу, у категорији пионира, дечаци 2009. годиште, апсолутни ниво.
Ово је била последња провера пред Првенство Балкана, које се одржава у Босни и Херцеговини. Милош Мићић ће бранити боје наше земље 31.05.2019. године, у категорији пионира, кате индивидуално, а Немања Мићић, излази на татами и брани боје Србије 02.06.2019. године у катама екипно, ката-тим у саставу: Барац, Николић, Мићић. Пожелимо им спортску срећу и повољан жреб.


Дана 12.05.2019. године, одржан је Трофеј Србије – Дунав Куп, у Новом саду. На истом су учешће узеле следеће земље: Бугарска, Румунија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Србија, Словенија, са преко хиљаду такмичара.
Немања Мићић, ученик 6-6 разреда, освојио је са репрезентативним тимом, у категорији нада, дечаци 2006. годиште 2. место и сребрну медаљу, док у индивидуалној категорији, наде – апсолутни ниво, дечаци 2006. годиште, Немања је освојио 3. место и бронзану медаљу.
Милош Мићић, ученик 3-6 разреда, у конкуренцији пионира, апсолутни ниво, дечаци 2009. годиште, освојио је престижно 1. место и златну медаљу, четврту годину за редом.
Ово је био последњи бодовни турнир, до одласка на Првенство Балкана. Дечаци су задовољили бодовно и резултатски и још једном потврдили место у репрезентацији Карате федерацији Србије, на Балканском првенству које ће бити одржано у периоду од 31.05-02.06.2019. године, у Бања Луци, Босна и Херцеговина.


Дана 04.05.2019. године, одржан је међународни Трофеј Рашке. Учешће је узело 50 клубова, из четири земље: Босне и Херцеговине, Хрватске, Црне горе и Србије.
Немања Мићић, ученик 6-6 разреда, у категорији нада, дечаци 2006. годиште – апсолутни ниво, освојио је 1. место и златну медаљу. Милош Мићић, ученик 3-6 разреда, у категорији пионира, дечаци 2009. годиште – апсолутни ниво, освојио је 1. место и златну медаљу. Као последње провере, пред Првенство Балкана, које се одржава крајем маја месеца у Босни и Херцеговини, где ће ова два дечака наступити у саставу националне селекције Републике Србије, још једном потврђују високу форму.


Златни појас Чачка

У суботу, дана 20.04.2019. године, одржан је међународни куп, Златни појас Чачка. У категорији од преко 1000 такмичара, Милош Мићић, ученик 3 – 6 разреда, у категорији дечака, 2009. годиште, апсолутни ниво, четврту годину за редом, освојио је прво место и златну медаљу и тиме само потврдио учешће на Првенству Балкана, у Босни и Херцеговини 2019. године, крајем маја месеца.
Немања Мићић, ученик 6 – 6 разреда, са ката тимом, у категорији нада, дечаци 2006. годиште, освојио је друго место и сребрну медаљу и тиме такође утврдио своје учешће на Првенству Балкана, са репрезентативним тимом, у саставу: Барац, Николић, Мићић.


Првенставо државе

На Првенству државе, које је одржано, дана 23.03.2019. године, Милош Мићић, ученик 3 – 6 разреда, ОШ „Павле Савић“, постао је вицешампион државе Србије и освојио 2. место и сребрну медаљу, у категорији дечаци 2009. годиште, апсолутни ниво. Четврту годину за редом, Милош Мићић представља врх каратеа државе Србије, као и Балкана. Овим, као и свим предходним резултатима, Милош је остварио квалификације за Првенство Балкана, које ће се одржати у Босни и Херцеговини, крајем маја месеца 2019. године. Његов брат Немања Мићић након освојеног 1. места на Првенству Београда, на Првенству државе изгубио је у борби за 3. место, али ће на основу свих предходно постигнути резултата нашу земљу представљати у ката тиму – репрезентативном тиму Републике Србије.


Државно школско првенство Србије и првенство Београда

Милош Мићић, ученик 3-6 разреда је за школу „Павле Савић“, у категорији дечака 3. и 4. разред, освојио 2. место и сребрну медаљу. Државно школско првенство Србије, одржано је у Панчеву, 09.03.2019. године, на којем је учествовао 244 школе из целе Србије и 350 такмичара.
На Првенству Београда, браћа Немања и Милош Мићић ученици 3-6 и 6-6, постали су поново, баш као и прошле године прваци Београда, које је одржано у Хали спортова “ Ранко Жеравица“, на Новом Београду. Учешће је узело преко 600 такмичара. Немања Мићић у категорији дечаци 2006. годиште, апсолутни ниво, освојио је 1. место и златну медаљу, Милош Мићић, у категорији дечаци 2009. годиште, апсолутни ниво, освојио је 1. место и златну медаљу.


На међународном Купу Душан Ракић Брајан – одржаном на Звездари, дана 02.03.2019.године, су ученици, чланови Карате клуба „Рода“, из Београда, Немања Мићић, одељење 6-6 освојили, 2. место и сребрну медаљу и Милош Мићић, одељење 3-6,  1. место и златну медаљу. Немања Мићић, у категорији дечаци-мушке наде 2006. годиште, апслолутни ниво, а Милош Мићић, у категорији пионира 2009. годиште, апсолутни ниво.

Куп Новог Сада – Будисава, одржан је  25.11.2018.године. Ученици  Немања Мићић, одељење 6-6 и Милош Мићић, одељење 3-6, освојили су 1. место и златне медаље. Немања Мићић, у категорији дечаци – мушке наде 2006. годиште, апслолутни ниво, а Милош Мићић, у категорији полетараца 2009. годиште, апсолутни ниво.

Немања Мићић је дана 10.11.2018. године, на међународном турниру у Осијеку, на коме је учешће узела и Карате федерација Србије, за Србију освојио 3. место и бронзану медаљу.


На школском првенству Београда, одржаном 30.09.2018. године,  Милош Мићић, ученик 3-6 разреда освојио је 1. место и златну медаљу у апслолутном нивоу, дечаци 3. и 4. разреда и тиме се квалификовао на школско првенство државе Србије, на коме ће се такмичити за школу „Павле Савић“.

Немања Мићић 6-6 је на такмичењу Куп Београда, одржаном 14.10.2018. године у Спортском центру Бањица у Београду,  освојио 2. место и  сребрну медаљу у апсолутном нивоу, дечаци 2006. годиште, а Милош Мићић 3-6,  је освојио 1. место и златну медаљу у категорији дечаци 2009. годиште, апсолутни ниво.

На такмичењу Куп државе Србије, који је одржан 27.10.2018. године, у хали „Ранко Жеравица“, на Новом Београду, Немања Мићић 6-6 је освојио 3. место и  бронзану медаљу у апсолутном нивоу, дечаци 2006. годиште, у Србији, а Милош Мићић 3-6 је освојио 1. место и златну медаљу у категорији дечаци 2009. годиште, апсолутни ниво, и тиме заузео 1. место четврту годину за редом у држави Србији.

Честитамо!

 

Објављено – март 2018.

БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО У КАТАМА

  • Милош Мићић 2-6, 1. место појединачно
  • Немања Мићић 5-6, 3. место са кате тимом

ШКОЛСКО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У КАТAMA

  • Милош Мићић 2-6, 1. место
  • Немања Мићић 5-6, 3. место