ДРАМСКИ ПРИКАЗ НАРОДНЕ БАСНЕ “ РОДА И ЛИСИЦА“
ПРЕДСТАВЉАЊЕ ДРЖАВЕ

Ученици су имали занимљив задатак, да свако изабере по једну државу са одређеног континента и да је представе на свој начин.

Ученица трећег десет, Хана Нинков је избрала Немачку.

Прво је представила њена обележја у виду заставе. Испричала нам је многе занимљивости о којима нисмо ништа знали и отпевала нам песму на немачком језику.

Остали ученици у били одушевљени и поздравили су њен труд, јер их је на занимљив начин упознала и са лепим стварима које имsа та држава.

ПРОСЛАВА СВЕТОГ САВЕ

Школска слава Савинадан, је у нашој школи, био посебан дан као и сваке школске године.

Сви ученици су се окупили да обележе овај најрадоснији празник заједно са учитељима, наставницима, родитељима и пријатељима школе.

Колико нам је Свети Сава важан показујемо сваки школски дан, а не само 27. јанура и трудимо се да пратимо све оно што нам је оставио у аманет.

Овако су ученици трећег девет  и трећег десет обележили своју славу.

ЧУВАРИ ПРИРОДЕ

Да бисмо показали колико волимо нашу школу и природу која нас окружује, организовали смо акцију чишћења школског дворишта, након великог одмора.
Нажалост било је много смећа и желимо да скренемо пажњу ученицима наше школе да не бацају смеће ван канте и да воде рачуна о чистоћи, јер „Чистоћа је пола здравља“.

 

НА ЧАСУ ЛИКОВНОГ
ЧЕП У ЏЕП

Ученик 3/10, Стефан Петровић поново је покренуо акцију сакупљања чепова за децу којима је помоћ потребна у свом одељењу.
Надамо се да ћемо проширити акцију и на нивоу школе.

МАЛИ ПОСЛАСТИЧАРИ

На часу ликовног правили смо украсне колачиће.