Јесен – Зима 2020/21.
Годишње доба јесен смо дочекали уз пуно осмеха и радости, највише због тога што је задатак ђака првака био да  украсе своје школске паное уз помоћ учитељица: Милице Додић, Гордане Ђокановић и Александре Павловић.Уз осмехе, кроз игру и причу сазнали смо много тога, а вредне руке ђака првака су направиле много занимљивих ствари. Наше радове сте могли да видите у учионицама и ходнику школе. Правили смо зимнице и гајбице од јесењих плодова које смо ставили на полице шпајза, совице од ролни тоалет папира, као и Снежану и седам патуљака која краси хол наше школе.
Ученици продуженог боравка су били активни целе зиме. Хладно време их није спречило да искористе своју машту и унесу радост у нашу школу. Новогодишње празнике смо обележили радионицама у којима смо правили Деда Мраза, а његову густу браду смо украсили уз помоћ вате. Правили смо снежне пахуље и од њих направили најлепшу хаљину за принцезу Елзу. Такође смо направили Зимски мозак са мотивима Снешка Белића.
У петак, 22. јануара у оквиру креативно-едукативне радионице, научили смо нешто што нисмо знали и поновили оно што знамо о животу и драгоценом доприносу Светог Саве српском народу. У сусрет школској слави, украсили смо паное у боравку.
Другаци су се такође посветили раду припремања и уређења школских паноа. Са својим учитељицама Ивом Аџић и Миленом Драгић ученици су од зрневља правили манастире.
Александра Павловић, наставник у продуженом боравку